Bioterapija

bioenergija

bioenergijasplošneinformacije                 

bioenergijabioenergija                                

bioenergijazdravljenjezbioterapijo        

bioenergijaterapijenadaljavo                   

bioenergijaonas                                             

bioenergijaenergijskapodporavšportu 

 

bioenergija

Bioenergija je življenjska, kozmična energija, prisotna povsod okoli nas. Je temelj, brez katerega ne bi bilo življenja. Človek se neprestano oskrbuje s to energijo, ki prihaja iz vesolja in iz zemlje, imajo pa jo tudi žival in rastline.

Izhaja iz grške besede bios (življenje) in energia, torej življenjska energija – bioenergija. Življenjska energija je hkrati tudi življenjska osnova, pogoj in edina možnost človekovega obstoja in delovanja. Vse dokler svobodno kroži v organizmu, ohranja telesno uravnovešenost in zdravje. Višek ali pomanjkanje bioenergije podira skladnost energijskega telesa. To je predpogoj za nastanek različnih bolezni. Ko imamo te energije manj, se slabo počutimo, ko je imamo še manj, zbolimo, ko pa je sploh nimamo, nas pokopljejo – smo torej mrtvi.

Zdravljenje z bioenergijo ali polaganje rok je morda ena najstarejših metod zdravljenja in se jo uporablja povsod po svetu. Že pred več kot 5.000 leti so jo v Indiji poimenovali prana, kitajski mojstri Qi gonga, ki jo poznajo kot Chi, pa z njo že stoletja uravnavajo in spodbujajo človeško energetsko polje. V hebrejskih mističnih spisih Kabale to energijo opisujejo kot astralno svetlobo, skozi celotno zgodovino krščanstva pa so jo v obliki avreole (svetleči sij) umetniško upodabljali okoli glave angelov in svetnikov. Priznani oče medicine Hipokrat je opisal bioenergijo kot “silo, ki teče skozi roke mnogih ljudi”.

Bioenergija ni invazivna in za razliko od medikamentov nima stranskih učinkov. Je čista, naravna, informirana in neuničljiva energija, ki vibrira z določeno frekvenco. Njeni učinki so po večini pozitivni in blagodejni, ne glede na stopnjo težave oz. bolezni. Pri vsaki bolezni – naj bo to nedolžen prehlad ali pa rakavo obolenje, je bolezen vedno zunanji, vidni odraz porušenega biopolja telesa – avre

Hiša Akaše

Delite preko socialnih omrežji

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

12 − 10 =