Energijska podpora v športu

ENERGIJSKA PODPORA V ŠPORTU


Bioenergetska terapija je nepogrešljiva v vseh konkurenčnih, ekstremnih in rekreacijskih športih in je primerna za vse starostne skupine (otroci, mladostniki, odrasli).

Učinki na telo, um in duh športnika so izjemni.

Terapija je učinkovita pri hitrem saniranju poškodb; čas okrevanja se zmanjša do 3-5 krat, v mnogih primerih pa se popolnoma izloči potreba po invazivnih kirurških posegih.


Pospešuje zdravljenje ran, zlomov in drugih poškodb, kot so raztrgani ligamenti ali mikrorazjede (bolečina, oteklina), poškodbe mehkih tkiv, zlomljene kosti in travmatske poškodbe, otekline in bolečine v sklepih, mišične bolečine …

Zmanjšuje in odpravlja vse vrste bolečin brez stranskih učinkov, hkrati pa oživlja in regenerira celotno telo po rekreaciji, treningu in tekmovalnih tekmah.

Neželeni učinki stresa so uravnoteženi in odpravljeni zato vplivajo na telesno in duševno stabilnost (povečuje raven adaptogenih hormonov, prolaktina in aldosterona)


Telo pridobi sposobnost, da pospeši proces regeneracije, ki ga potrebuje po vseh treningih in tekmovanjih, hkrati pa povečuje krvno in limfno cirkulacijo ter izpusti mlečne kisline iz mišic.

Bioenergetska terapija je naravni stimulans, ki povečuje zmogljivost športnika, obnavlja energetsko polje, krepi imunski sistem in odpornost na bolezni.

Terapije za energetsko podporo se lahko izvajajo osebno ali kot terapija na daljavo, z možnostjo nudenja terapije , ko športniki počivajo (premori med tekmovanji) ali pa v primeru nepričakovane poškodbe ali bolečine, ko športnik nima dostopa do bioterapevta na sami lokaciji.

Večina športnikov, trenerjev in športne industrije s svojim upravljanjem je zgolj osredotočena na fizično telo, pri čemer zanemarjajo koherentno energetsko polje, ki je imanenten in sestavni del vsakega živega organizma in ki bistveno vpliva na njegovo delovanje.


Zavedanje in skrb za energetsko področje športnika sta potrebna za doseganje izjemnih rezultatov, saj ima brez primere vpliv na psihofizične sposobnosti.


Energetska terapija prav tako ni v koliziji z običajno uradno medicino in / ali drugimi oblikami pomoči (fizioterapija, masaža itd.)

Delite preko socialnih omrežji

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10 − eight =