O nas

O nas

Hiša Akaše https://hisaakase.com je mali družinski center zdravja z sedežem v Ljubljani, Slovenija.


Specializirani pri zagotavljanju Bioenergetske terapije in podpore v času Paliativne oskrbe in Žalovanja, energetska podpora pri Obnovi Zdravja in tudi v Športu.

Nudimo energetske terapije posameznikom, majhnim skupinam, športnim klubom, športnikom in podjetjem.
Individualno in skupinsko zdravljenje nudimo osebno ali na daljavo.

V Hiši Akaše mesečno nudimo tudi Kompostni Krog Žalovanja, kjer gre za zdravljenje in transformacijo čustvenih, telesnih in duhovnih aspektov žalosti in žalovanja v obliki svetih obrednih krogov povezovanja tako na osebnem kot globalnem nivoju.

Nudimo varno, sočutno in zdravilno okolje za vaše potovanje, prostor kjer je vaša duša slišana in je sprejeta in kjer soustvarjamo svet po meri skupnega dušnega klica in hrepenenja.

Christina Maria Jarc Štembal se je rodila v Kanadi in trenutno živi v Ljubljani, s svojim možem in tremi otroki.


Pri spremljanju svojega umirajočega očeta in pri soočenju z svojo lastno izgubo in žalovanjem, je opazila, da živimo v družbi, ki ima fobijo pred smrtjo in žalovanjem in strah pred lastno minljivostjo, kjer duša nima prostora za izražanje, posluh in sprejetje.


Inspirirana preko mati Zemlje in svetlobnih višav zdaj posveča svoje delo in življensko poslanstvo k ustvarjanju sveta po katerem hrepeni naša duša.
Pri svojem delu je specializirana za Bioenergetsko podporo in biotransformacijo v paliativi in žalovanju s poudarkom na večdimenzionalnem pristopu zdravljenja in rehabilitacije (misli, emocije, telo, duša).


Pod vplivom mnogih dušnih učiteljev in vodnikov (Azul-Valerie Thome, Francis Weller, Stephen Jenkinson, Naomi Feinberg, Neale Donald Walsch, Zdenko Domančič, Cristy Zmahar) hodi po poteh duhovnega izražanja in zdravljenja.


Ponuja duhovno svetovanje in izvaja kompostni krog žalovanja.
Je raziskovalka življenja, avtorica knjige ‘Everglow’, prostovoljka Hospica in Montessori pedagog z veliko ljubeznijo do življenja in dela z otroki.

Delite preko socialnih omrežji

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja