Terapije na daljavo

TERAPIJE NA DALJAVO


Pri bioenergetskih terapijah na daljavo gre za kvantno-holistični postopek, s katerim brez neposrednega fizičnega kontakta prenašamo informirano kozmično energijo v klientovo biopolje – ne glede na njegovo oddaljenost. Klient je lahko na tisoče kilometrov stran, pa vseeno ‘fizično’ občuti to energijsko podporo oz terapijo. Lahko zaznava mravljinčenje, občutek toplote ali mraza, gomazenje in podobno, učinki bioterapije na daljavo pa so povsem enakovredni terapijam v živo v neposrednem fizičnem kontaktu.
Bioenergija tako vstopi v biopolje klienta in sproži naravni proces regeneracije, zdravljenja, celjenja in revitalizacije. Na fizični ravni se učinki bioenergetske terapije manifestirajo v normalizaciji biokemčnih procesov in fizioloških funkcij (povečana vitalnost, izboljšano počutje, zdravstveno stanje in/ali popolno okrevanje)
Terapija se izvaja 4 zaporedne dni in traja nekje do 20 min.
Vse kar morate storiti vi pa je, da se ob dogovorjenem terminu udobno namestite in umirite, namenite čas samo zase in pazite da nimate prekrižanih nog ali rok. Za vse ostalo pa poskrbi bioenergetska terapija sama.

Delite preko socialnih omrežji

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

11 + nineteen =