Ekipa

Ekipa Brezmejni.si

KLEMEN ŠTEMBAL

Klemen je že od rane mladosti povezan z športom. Družinski človek,oče treh otrok,ljubitelj vseh športov,avanturist,popotnik,ljubitelj narave. Zaradi različnih poškodb,ki jih je doživel, je veliko časa namenil sanaciji poškodb zato se je tudi izobrazil za delo bioterapevta.

Po dolgoletnem aktivnem igranju nogometa je našel poslovni izziv v gradbenem sektorju, kjer je bil vodja betonarne.  Nato se je zopet vrnil v športni krog, kjer je skupaj z prijatelji prevzel vodenje nogometnega kluba Svoboda, kjer je skrbel za finančni in športni vidik kluba. Kasneje je sodeloval z inštitutom za razvoj športa Spolint, kjer je vodil projekt Fair play vodi naprej, tam je tudi zelo podrobno  spoznal z vadbo z otroki, kjer tekmovalnost ni v ospredju.

Že vrsto let je zaposlen kot vodja recepcije v največjem funkcionalnem centru v Sloveniji Vigor, kjer vodi vadbo z otroki starimi med 3 in 12 let.

NINA GORIŠEK

 Rojena v znamenju športa! Svetovna podprvakinja v kickboxu, že nekaj let uspešno sodeluje z ekipo Brezmejni.si. Vodi ure plavalne rekreacije za odrasle, plavalne tečaje za otroke, telovadbo za otroke, tečaje rolanja in počitniška varstva. Izkušnje pa v poletnih mesecih nabira tudi pri ZPM- ju. Svoje praktično znanje ima podprto tudi s plavalno licenco za vaditelja plavanja in licenco za vaditelj boksa. Svoje znanje pa bo v spomladanskih mesecih nadgradila še z licenco za vaditelja športne rekreacije I.

Janez Godec

Sem Janez Godec, po končani gimnaziji sem se vpisal na Fakulteto za šport, smer športna vzgoja. Že od malih nog se rad ukvarjam z vsemi vrstami športa. Najljubši od vseh pa mi je nogomet, katerega sem včasih tudi treniral, sedaj pa se z njim ukvarjam le rekreativno. Zadnje čase pa me vse bolj privlači tudi hoja v gore. Sem tudi skavtski voditelj, saj rad preživljam čas v naravi in med otroki. V času šolskih počitnic pa sem animator za najmlajše. Na fakulteti sem pridobil licenco za vaditelja športnih dejavnosti predšolskih otrok, plavanja in atletiko.

Delite preko socialnih omrežji

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

seven + twelve =