Ekipa

Ekipa Brezmejni.si

 

KLEMEN ŠTEMBAL

Klemen je že od rane mladosti povezan z športom. Družinski človek,oče treh otrok,ljubitelj vseh športov,avanturist,popotnik,ljubitelj narave. Zaradi različnih poškodb,ki jih je doživel, je veliko časa namenil sanaciji poškodb zato se je tudi izobrazil za delo bioterapevta.

Po dolgoletnem aktivnem igranju nogometa je našel poslovni izziv v gradbenem sektorju, kjer je bil vodja betonarne.  Nato se je zopet vrnil v športni krog, kjer je skupaj z prijatelji prevzel vodenje nogometnega kluba Svoboda, kjer je skrbel za finančni in športni vidik kluba. Kasneje je sodeloval z inštitutom za razvoj športa Spolint, kjer je vodil projekt Fair play vodi naprej, tam je tudi zelo podrobno  spoznal z vadbo z otroki, kjer tekmovalnost ni v ospredju.

Že vrsto let je zaposlen kot vodja recepcije v največjem funkcionalnem centru v Sloveniji Vigor, kjer vodi vadbo z otroki starimi med 3 in 12 let.

 

NINA GORIŠEK

 Rojena v znamenju športa! Svetovna podprvakinja v kickboxu, že nekaj let uspešno sodeluje z ekipo Brezmejni.si. Vodi ure plavalne rekreacije za odrasle, plavalne tečaje za otroke, telovadbo za otroke, tečaje rolanja in počitniška varstva. Izkušnje pa v poletnih mesecih nabira tudi pri ZPM- ju. Svoje praktično znanje ima podprto tudi s plavalno licenco za vaditelja plavanja in licenco za vaditelj boksa. Svoje znanje pa bo v spomladanskih mesecih nadgradila še z licenco za vaditelja športne rekreacije I.

Letnik: 1990

Janez Godec

Sem Janez Godec, po končani gimnaziji sem se vpisal na Fakulteto za šport, smer športna vzgoja. Že od malih nog se rad ukvarjam z vsemi vrstami športa. Najljubši od vseh pa mi je nogomet, katerega sem včasih tudi treniral, sedaj pa se z njim ukvarjam le rekreativno. Zadnje čase pa me vse bolj privlači tudi hoja v gore. Sem tudi skavtski voditelj, saj rad preživljam čas v naravi in med otroki. V času šolskih počitnic pa sem animator za najmlajše. Na fakulteti sem pridobil licenco za vaditelja športnih dejavnosti predšolskih otrok, plavanja in atletiko.

Letnik: 1995

 

Ula Vehovec

Sem Ula Vehovec in sem študentka Fakultete za šport. Študiram smer športno treniranje in sicer kot glavni šport usmerjam ples. Sama sem 15 let plesala hiphop in street dance. Pridobila sem tudi usposabljanje za vaditeljico plavanja, ter tudi delat kot učiteljica plavanja. Prav tako učim tudi telovadbo in smučanje. Poleg zgoraj naštetih športov od malih nog rada preizkušam nove športe.

Letnik: 1996

 

NUŠA BABNIK

Šport in delo z otroci je del Nušinega vsakdana. Našla se je v Sankukai karateju; je mojstrska kandidatka in trenerka predšolskih in šolskih otrok. V enajstih letih je večkrat osvojila naslov državne prvakinje. Poleg karateja se ukvarja tudi s taborništvom, kjer se lahko pohvali z vlogo vodnice in taborovodje. Nuša svoje znanje pridobiva na Fakulteti za šport, kjer je pridobila naziv vaditelja plavanja, gimnastike in atletike.

Letnik: 1994

 

SANDRA KONČAN

 Sandra zaključuje študij komunikologije na Fakulteti za družbene vede. Od leta 2012 dela kot reševalka iz vode na različnih bazenih, poleti pa tudi na slovenski obali. Skozi to delo je pridobila izkušnje pri delu z različnimi skupinami ljudi – otroci, odraslimi, ostarelimi, bolniki in invalidi. Svojo ljubezen do vode in plavanja je leta 2014 podkrepila tudi z licenco vaditelja plavanja I.stopnje, meseca maja letos pa je opravila še izpit za upravljanje s čolnom. Poleg tega se zanima za okoljevarstvo in prostovoljno delo.

Letnik: 1992

 

MAJA SINKOVIČ

  Maja je študentka Fakultete za šport. Njena ljubezen do športa se je začela v otroških letih, ko se je preizkušala v različnih športnih panogah, nazadnje pa se je  našla v plesu. Sprva je plesala balet in jazz balet, nato pa se je navdušila nad hip hopom. Največji dosežek iz tega področja je prvo mesto njihove produkcije, ki so si ga priplesali na svetovnem prvenstvu leta 2008. Kasneje se je njena plesna pot zaključila, vseeno pa je želela ostati in delati v športnih vodah, zato študij Športne vzgoje ni presenečenje. Študij, ki združuje šport in delo z otroki ji je pisan na kožo.. Izkušnje z otroki so se pričele v ekipi Brezmejni.si, kjer občasno dela kot plesna animatorka za otroke, izredno kreativno izvajala poletne delavnice, aktivno pa sodeluje tudi na plavalnih tečajih

Delite preko socialnih omrežji
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

14 − eight =